Prvi strelec italijanskega prvenstva tarča besnih navijačev

Nogomet 25. Jan 202213:26 > 14:08 1 komentar
FOTO: Guliverimages.

Športni direktor italijanskega nogometnega prvoligaša Fiorentine Daniele Prade je dal zeleno luč za odhod prvega strelca moštva Dušana Vlahovića. Za Srba, ki utegne postati ena največjih zvezd januarskega prestopnega roka, se resno zanima Juventus, kar je močno ujezilo navijače kluba iz Firenc.

Enaindvajsetletnik je s 17 zadetki prvi strelec elitnega italijanskega prvenstva, zato snubcev, ki bi si ga želeli v svojih vrstah ne manjka. Za nameček se s prodajo mudi tudi Fiorentini, saj Vlahović ne želi podaljšati pogodbe, ki mu poteče junija prihodnje leto.

“Dobili smo nekaj ponudb, a nikoli prejeli odgovora od Vlahovičevih predstavnikov,” je za italijanske medije povedal športni direktor vijoličnih Daniele Prade in razkril tudi pogoje, pod katerimi so nogometaša pripravljeni prodati. “Naša vrata so odprta. Njegova cena je več kot 70 milijonov evrov. Pri poslu si ne želimo zamenjave igralcev ali večletnih izplačil odškodnine,« je za Sport Italia še zatrdil Prada.

Po pisanju tujega tiska se poleg Arsenala za Vlahovića resno zanima Juventus, kar pa je močno ujezilo navijače Fiorentine, ki želijo preprečiti prestop igralca v osovražen torinski klub. Svoje nestrinjanje so pokazali tudi z žaljivimi transparenti, ki so jih pred stadionom Artemio Franchi razobesili v ponedeljek zvečer.

“Konec je s tabo,” so med drugim zapisali in mladega zvezdnika označili za cigana, ki si le z doseganjem golov ne bo prislužil njihovega spoštovanja.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje