Vročekrvni Mourinho znova poskrbel za dramo

La liga 8. Avg 20218:33 0 komentarjev
Roma je tekmo končala brez trenerja in treh izključenih igralcev. Foto: Guliverimage

Z Josejem Mourinhom ni nikoli dolgčas. To je Portugalec znova potrdil na prijateljski tekmi njegove Rome z Real Betisom. Po sporni sodniški odločitvi je pritekel na igrišče, bil izključen, Rimljani pa so tekmo končali le z osmimi nogometaši na zelenici.

Tekla je 58. minuta predzadnje prijateljske tekme Rome pred začetkom nove sezone. Italijani so gostovali pri Real Betisu, izid na semaforju pa je bil izenačen na 2:2. Nato so domači prek Alexa Morena še tretjič na obračunu povedli, počasni posnetek pa je jasno razkril, da si je napadalec pri tem pomagal z roko.

Na tekmi ni bilo VAR-a, gostje pa so protestirali pri sodniku, naj zadetek razveljavi. Najglasnejši pri tem je bil zvezni igralec Rome Lorenzo Pellegrini, ki si je prislužil drugi rumeni karton in predčasno pot pod prho.

To je tako razjezilo portugalskega trenerja pri Romi Joseja Mourinha, da je stekel na igrišče in izmenjal nekaj krepkih besed z glavnim delivcem pravice. Zaradi nešportnega obnašanja je nekdanji trener Tottenhama moral zapustiti igrišče in oditi na tribuno, vse skupaj pa je pospremil s ciničnim nasmeškom in aplavzom.

Mourinho je vse skupaj pospremil z nasmeškom in aplavzom. Foto: Guliverimage

Ozračje je bilo močno razgreto, v 65. minuti je drugi rumeni karton prejel še Gianluca Mancini in bil prav tako izključen. Kot da to ni bilo dovolj, je v 78. minuti direktni rdeči karton prejel še Rick Karsdorp in Roma je ostala le z osmimi igralci na zelenici.

Betis je premoč kronal ob koncu tekme, ko sta Cristian Tello in Rober zadela za končnih 5:2. Roma se bo pred začetkom nove sezone Serie A na zadnji prijateljski tekmi naslednjo soboto merila z maroško Raja Casablanca. 

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!