Slovenski reprezentant zanimiv italijanskemu velikanu

Nogomet 19. Okt 202213:54

Čeprav je minilo šele nekaj mesecev, odkar se je slovenski reprezentant Sandi Lovrić iz švicarskega Lugana preselil v italijanski Udinese, ga mediji na Apeninskem polotoku že selijo v novo sredino. In to ne katerokoli, Tuttosport poroča o tem, da se zanj zanima celo veliki Juventus.

Tuttosport, portal, ki je specializiran za prestope, je Sandiju Lovriću posvetil obširnejšo zgodbo, v kateri je njegovo nogometno pot v določenih segmentih primerjal celo z Josipom Iličićem. Udinese, h kateremu je letos poleti iz Lugana prestopil slovenski reprezentant, je hit italijanskega prvenstva, tudi zato pa italijanski mediji moštvu iz Vidma posvečajo posebno pozornost.

Pa ne le mediji, za najboljše posameznike Udineseja se že zanimajo največji italijanski klubi. Očitno tudi za Lovrića, ki je v Serie A za črno-bele doslej odigral deset tekem in dosegel en zadetek. Kot poroča Tuttosport, naj bi se za 24-letnika zanimal celo veliki Juventus. Moštvu iz Torina naj bi bil zanimiv predvsem zaradi njegove naravne sposobnosti povezovanja igre in diktiranja tempa igre v zvezni vrsti.

Foto: Guliverimages

Bodo v Vidmu kmalu šteli milijone?

Če bi do prestopa nekdanjega nogometaša graškega Sturma v staro damo dejansko prišlo, bi se vodstvu Udineseja smejalo do ušes. Trenutno šestouvrščena ekipa Serie A je namreč Lovrića iz Lugana pripeljala brez odškodnine, ob dejstvu, da je nogometaš hrvaških korenin pogodbo podpisal vse do leta 2027, pa bi moral Juventus krepko seči v svojo malho z denarjem, če si bo želel slovenskega reprezentanta dejansko pripeljati v Torino.

Komentari

Vaš komentar