Spektakularno slavje rojstnega dne Green Dragonsov (VIDEO)

Nogomet 12. Nov 202318:12 0 komentarjev
Foto: Aleš Fevžer

Navijaška skupina Green Dragons je na današnji tekmi 16. kroga med Olimpijo in Muro zaključila praznovanje svojega 35. rojstnega dne. Najzvestejši navijači zmajev so pred tekmo obljubljali "navijaški spektakel, kakršnega Slovenija še ni videla" in svojo obljubo so držali. Oglejte si, kaj so pripravili člani skupine, ki domuje na severu Stožic.

Daleč je leto 2. oktober 1988, ko se je na stadionu za Bežigradom na tekmi druge jugoslovanske lige s Prištino prvič pojavil napis Green Dragons. Vse generacije navijaške skupine iz prestolnice so na današnji tekmi z Muro zaključile s praznovanjem 35. rojstnega dne.

Že dve uri pred tekmo je bilo jasno, da so navijači zeleno-belih poskrbeli za bogato koreografijo.

Foto: SK

Ogrevanje navijačev se je začelo v 25. minuti tekme.

Vse skupaj pa je pričakovano eksplodiralo v 35. minuti. Jasno, v čast 35. rojstnemu dnevu.

Z lepo gesto v čast navijačem in njihovemu rojstnemu dnevu se je izkazal tudi predsednik kluba Adam Delius, ki bo za vsak zadetek Olimpije na današnji tekmi navijačem časti 100 litrov piva.

Navijaško praznovanje skupine Green Dragons se je sicer začelo že 2. oktobra, ko so člani skupine pripravili pirotehnični šov v centru Ljubljane.

V Stožicah tudi lepo število gostujočih navijačev

Povabljeni ali ne, praznovanja skupine Green Dragons so se udeležili tudi navijači Mure. Skupaj z navijači Olimpije so tudi Black Gringos poskrbeli za dobro vzdušje v Stožicah.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!