Unitedova brca v temo dobila primerjavo z Jamesom Bondom

Nogomet 27. Okt 20219:03 > 9:05 0 komentarjev
Foto: Guliverimage

Mediji so sestavni del športnega sveta, a včasih znajo določeni iti zelo blizu, če ne celo preko meje dobrega okusa. Nemški Sky Sports si je tako pošteno privoščil angleškega zvezdnika Jadona Sancha, ki je po selitvi iz dortmundske Borussie v Manchester United le še bleda senca super talenta, ki je navdušil nogometni svet.

0 golov, 0 podaj, 7 tekem. Jadon Sancho je James Bond. Tako so angleškega reprezentanta, ki se je v letošnjem poletju za 85 milijonov evrov preselil iz Borussie v Manchester United, upodobili pri nemškem Sky Sportsu.

Sancho je resda zelo mizerno začel svoje poglavje po povratku na Otok, kjer je nogometno znanje pridobival v akademijah Watforda in Manchester Cityja. V razglašenem orkestru Oleja Gunneja Solskjaerja sicer 21-letnik nima idealnih pogojev za dokončno uveljavitev na najvišjem nogometnem nivoju, a navijači Manchester Uniteda so kljub temu od njega pričakovali boljši učinek.

Nenazadnje je Sancho med letoma 2017 in 2021 za dortmundsko Borussio na 137 tekmah dosegel 50 golov in prispeval 64 podaj.