V nogometni bazi Reala spet trenira Cristiano Ronaldo

La liga 14. Dec 202216:51 0 komentarjev
foto: Profimedia

Nogometni stroj po imenu Cristiano Ronaldo se tudi po letu razočaranj ne ustavlja. Le štiri dni po izpadu Portugalske v četrtfinalu svetovnega prvenstva proti Maroku se je 37-letnik že vrnil na treninge. Potem ko je sredi turnirja ostal brez kluba, ga je v svoje zavetje znova vzel madridski Real.

Po odmevnem intervjuju s Piersem Morganom je Cristiano Ronaldo ostal brez pogodbe pri Manchester Unitedu, po slovesu Portugalske s svetovnega prvenstva pa brez prave nogometne prihodnosti. Zanimanja za enega najboljših nogometašev na svetu sicer tudi v njegovi jeseni kariere ne manjka, najbolj konkreten naj bi bil v nameri po tem, da 37-letnika zvabi v svoje vrste, Al-Nassr iz Savdske Arabije.

A medtem ko Ronaldov agent Jorge Mendes išče novo domovanje za svojega najpomembnejšega klienta, se je Portugalec že vrnil na treninge. Kot poroča španski Relevo, so ga v svoj trening center Valdebebas sprejeli pri madridskem Realu. A tam sloviti napadalec ne trenira s prvo ekipo, ki jo vodi Carlo Ancelotti, ampak na pomožnem igrišču vadi po posebnem, individualnem programu.

Vrnitev v kraljevi klub (še) ni na vidiku

Španski mediji medtem poročajo, da Ronaldo med treningi ni v stiku z igralci prve ekipe, si pa želijo blizu njegove družbe priti mladi talenti belega baleta, kjer ima Portugalec seveda še vedno status čisto prave legende. V dresu Reala je namreč 37-letnik med letoma 2009 in 2018 odigral 438 tekem in dosegel kar 450 zadetkov ter osvojil vse, kar se v klubskem nogometu da osvojiti, tudi štiri naslove evropskega prvaka.

Nobena skrivnost pa ni, da je tudi po odhodu v Juventus Cristiano Ronaldo ostal v dobrih odnosih s predsednikom kluba Florentinom Perezom, ta je leta 2019 o Portugalcu razmišljal z izbranimi besedami: “Ronaldo v Madridu nikoli ni ustvarjal težav. To je najboljši igralec, ki sem ga kadarkoli podpisal in je lahko vzor vsem nogometašem.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!