Z mariborske klopi odšel na sežansko zelenico

Nogomet 4. Feb 202217:52 > 18:33
Foto: NK Tabor Sežana / Twitter

Mladi mariborski up Vid Koderman je po želji za čim večjo minutažo na slovenskih prvoligaških prizoriščih odšel k Taboru iz Sežane. Član slovenske reprezentance do 21 let je iz Maribora na Kras posojen do konca tekoče sezone.

Po odličnih predstavah v jesenskem delu sezone se v nasprotno smer, torej iz Sežane v Maribor, seli Argentinec Ignacio Guerrico.

“Moram priznat da sem navdušen nad sprejemom igralcev in strokovnega štaba. Moj namen je da, ekipi pripomorem po najboljših močeh in pomagam izboriti čim višje mesto na lestvici ob koncu sezone,” je ob menjavi sredine povedal Koderman, ki je v tekoči sezoni Mariboru pomagal na osmih ligaških in treh pokalnih tekmah ter se enkrat vpisal med strelce.

Pred Mariborom je ta 177 cm visoki Ptujčan nastopal za mladinske selekcije Aluminija. Najbolje se Koderman znajde na položaju levega bočnega igralca.

Krepijo se tudi “mlinarji”

Pred nadaljevanjem prvenstva so se okrepili tudi pri zadnjeuvrščeni ekipi Prve Lige Telemach. V Radomljah bo pri pobegu z dna razpredelnice spomladi skušal pomagati hrvaški napadalec, Tomislav Mrkonjić.

Komentari

Vaš komentar