Zadetek 15-letnika, ki je osupnil celo Brazilce

Nogomet 21. Jan 202210:35 > 10:43 0 komentarjev
Foto: Zajem zaslona/Twitter

Brazilsko nogometno javnost je osupnil neverjeten zadetek najstnika Endricka, za katerega sta zanimanje že pokazala tako Real Madrid kot Barcelona.

Čeprav bo 16 let dopolnil komaj julija, Endrick kljub svoji mladosti že igra za zasedbo Palmeirasa do 20 let. Da najstnika krasi neverjeten talent, je dokazal v pokalnem tekmovanju, kjer je s spektakularnim zadetkom s škarjicami z roba kazenskega prostora svoji ekipi pomagal do zmage proti Oesteju in uvrstitve v četrtfinale.

“Kaj je to?” se po spektakularnem zadetku v posnetku, ki se je na medmrežju razširil kot požar, sprašuje televizijski komentator, ki še sam ni mogel verjeti, kaj je uspelo 15-letnemu Endricku.

Razkošno nogometno znanje Brazilca ni ostalo neopaženo pri nogometnih velikanih iz Evrope. Zanimanje zanj so namreč v zadnjih tednih že pokazali Real Madrid, Barcelona, Liverpool, Manchester City in Manchester United.

Južnoameriški mediji Endricka že primerjajo s še enim izjemnim Brazilcem – Ronaldom, kar pa ni presenetljivo, saj naj bi mladenič neuradno za Palmeiras na 169 tekmah dosegel neverjetnih 165 golov.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!