Že tako ozek kader Olimpije se še dodatno krči

Nogomet 30. Nov 20229:04

Pred jutrišnjim derbijem s Celjem je v ljubljanski Olimpiji prišlo do nove kadrovske spremembe. Klub zapušča bočni branilec Ivan Lagundžić, s katerim so zmaji prekinili pogodbo.

Kader Olimpije za sezono 2022/2023 je zelo ozek, trener Albert Riera pa poudarja, da želi na ta način ponuditi priložnost za igro čim večjemu številu igralcev ter se izogniti nezadovoljstvu v moštvu. A Ivan Lagundžić kljub temu prave priložnosti za dokazovanje v zmajevem gnezdu ni dobil. V klub je bil pripeljan še v času Roberta Prosinečkega, za zeleno-bele pa je nato odigral vsega dve tekmi, obe v nogometno davnem mesecu juliju. V prvenstvu je odigral 67. minut tekme 3. kroga proti Bravu, v Konfernečni ligi je odigral podaljšek tekme z romunskim Sepsijem.

Prekinitve pogodbe s Hrvatom klub sicer uradno še ni objavil, kader zmajev pa je zdaj zmanjšan na 21 nogometašev. Če zeleno-beli ne bodo poplačali dolgov do svojih nekdanjih nogometašev, zaradi katerih so s strani NZS dobili prepoved registracije novih nogometašev, potem je edini način za ohranjanje kolikor toliko stabilnega kadra dejansko ta, ki ga zagovarja Riera – Olimpija si v zimskem prestopnem roku ne more privoščiti prodaj.

Komentari

Vaš komentar