Zeleni Vidmar je v Grčiji dočakal debi, lahko je zadovoljen

Nogomet 7. Maj. 202221:08 > 21:09
Delite:
Nejc Vidmar je lahko s prvim nastopom v dresu Ionikosa zelo zadovoljen.

Nejc Vidmar je danes prvič, odkar je pozimi prestopil v prvo grško ligo, zaigral za Ionikos. Debi nekdanjega kapetana Olimpije je bil uspešen. S soigralci je prišel do zmage z 1:0 nad Atromitosom v gosteh.

Ljubljenec ljubljanskih navijačev Nejc Vidmar je, odkar je pozimi odšel iz Olimpije, kjer mu je takratni trener Dino Skender pokazal vrata, v Grčiji opravljal vlogo rezervnega vratarja.

Vrata Ionikosa, ki se je reševal pred izpadom, v zadnjem času pa blestel, je branil Grk Choutetsiotis Lefteris.

Danes je bilo drugače, med vratnici Ionikosa je stopil Vidmar in pri 33 letih odigral prvo tekmo v dresu kluba izven slovenskih meja. Delo je opravil dobro, zbral dve obrambi in ohranil mrežo nedotaknjeno. Atromitos je imel na voljo tudi enajstmetrovko, ki pa jo je zapravil. Zadel je okvir vrat.

Čeprav ni igral, se v Grčiji počuti odlično

Ionikos, ki si je obstanek zagotovil že pred časom in v osemčlanski ligi za obstanek trenutno celo vodi, bo do konca sezone odigral le še eno tekmo, prihodnji teden bo doma gostil Panateolikos.

Vidmar, ki ima pogodbo z Olimpijo do junija 2023, je v Ionikos sicer zgolj posojen, prav zanimivo pa bo videti, kaj se bo z njim dogajalo potem. Po naših informacijah naj bi bil v Grčiji kljub temu, da do zdaj ni branil, zelo zadovoljen in naj ne bi imel nič proti, če bi tam ostal.

Komentari

Vaš komentar