Zvezdnik Manchester Uniteda znova za zapahi

Nogomet 15. Okt 202213:32 0 komentarjev
Mason Greenwood
Foto: Cal Sport Media via AP Images/Guliverimage

Nad usodo Masona Greenwooda se znova zgrinjajo črni oblaki. 21-letnik, ki je bil januarja zaradi suma posilstva in groženj s smrtjo aretiran, mora znova za zapahe. Razlog je kršenje pravil pogojnega izpusta.

Nekoč je ogromno obetal in bil prihodnost Manchester Uniteda. Danes je bolj ali manj jasno, da je njegove resne nogometne kariere konec. Potem ko so januarja družbena omrežja pretresli posnetki njegovega dekleta Harriet Robson, ki ji je mladenič grozil s posilstvom in jo fizično poškodoval, je bil mladenič aretiran, a so ga nato po plačilu varščine pogojno izpustili.

Pogojni izpust je bil v letošnjem letu dvakrat podaljšan, dokončna usoda Greenwooda oziroma razplet pravnega postopka pa je še vedno nejasen. Je pa 21-letnika danes zjutraj na njegovem dvorcu v Manchestru znova obiskala policija in ga odpeljala v zapor. Razlog? Nekdanji talent rdečih vragov je kršil stroga pravila pogojnega izpusta, so potrdile oblasti.

Le nekaj dni po incidentu je sicer Manchester United mladeniča suspendiral in ga izločila s treningov prvega moštva. Greenwood je izgubil tudi sponzorsko pogodbo s podjetjem Nike, odstranjen je bil tudi iz priljubljene računalniške igrice FIFA.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!