Izjemna novica iz vrst Maribora

Odbojka 9. Jun 202111:54 > 14:30
Ahmed Ihbarji ostaja del vijolične družine. Foto: OK Merkur Maribor

Strah je bil odveč. Odlični libijski korektor Ahmed Abulubaba Amhimmid Ikhbayri (ostaja v štajerski prestolnici. S klubom se je dogovoril za enoletno podaljšanje, sporočajo vijolični.

V minuli sezoni je na prvi tekmi polfinalnega obračuna 1. DOL v Kanalu staknil hudo poškodbo in predčasno končal sezono. Poškodbo roke je hitro in dobro saniral, tako da bo že na začetku priprav na voljo trenerju Sebastijanu Škorcu.

“Vesel sem, da bom tudi novo sezono nadaljeval v Mariboru. Sem del te družine, sedaj imamo nove izzive in cilje. Upam, da se bomo vsi potrudili, da čim bolje te cilje tudi uresničimo,” je dejal odlični korektor, ki je po dveh letih končno lahko obiskal svoje domače v Libiji.

Ahmed je takole presenetil domače:

Ob novem dogovoru ne skriva navdušenja niti trener Sebastijan Škorc: “Ahmed se je v OK Merkur Maribor znašel fenomenalno in vsi smo v klubu zelo zadovoljni, da se je odločil ostati v našem klubu, kljub dosti donosnejšim ponudbam drugih klubov iz tujine. Vsekakor bo naš prvi napadalec in v tej sezoni si želimo, da prikaže igre kot v prejšnji sezoni, da bo po poškodbi, ki jo je staknil ob koncu sezone spet stari dobri Ahmed.”

V Mariboru ostaja tudi drugi korektor, mladi 18-letni Sani Adžović.

Komentari

Vaš komentar