Pri OK Fužinar žalujejo: Umrl je dolgoletni kapetan

Odbojka 13. Avg 202219:00 > 20:05 1 komentar
Foto: OK Fužinar/Facebook

Novopečeni član najmočnejše slovenske odbojkarske lige OK Fužinar je sporočil žalostno vest, da se je mnogo prezgodaj moral posloviti od dolgoletnega kapetana, 33-letnega Jureta Ježa.

Fužinar je v čustvenem sporočilu za javnost zapisal, da bil “prvi med enakimi je bil v nekaterih težkih letih za naš klub, a je s svojo vztrajnostjo kot po pravilu dokazoval, da besede nemogoče ni v njegovem slovarju. Na igrišču je bil oster in nepopustljiv, v garderobi pa vedno pripravljen za šalo in zabavo. S svojo srčnostjo je bil pravi zgled mlajših generacij, ki so tudi z njegovo pomočjo postale boljše na igrišču in predvsem izven njega.”

Dodali so še, da je bil “kapetan, ki si ga lahko želi prav vsak odbojkar, prijatelj z večno nasmejanim obrazom in človek z veliko začetnico. Dragi Jure, dragi kapetan, hvala za vse prekrasne trenutke, ki jih nikdar ne bomo pozabili,” so še zapisali in družini in njegovim najbližjim izrekli iskreno sožalje.

Vzrok smrti ni znan, so pa pri zamejski Zadrugi Aich/Dob zapisali, da se je nesrečni Koroški odbojkar smrtno ponesrečil.