Slovaki lahek plen za Calcit Volley

Odbojka 7. Jan 202220:05 > 20:06 0 komentarjev

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi srednjeevropske lige doma premagali VKP Bratislavo s 3:0 (15, 17, 23). Že v soboto ob 20. uri se bodo Kamničani v lige MEVZA igrali še eno tekmo. Njihov nasprotnik bo UVC Holding Graz.

Kamniški odbojkarji, ki so si med božično-novoletnimi prazniki napolnili baterije, so odločno vstopili v novo leto. Zavedali so se, da je zanje prav vsaka tekma do konca rednega dela srednjeevropske lige zelo pomembna, če se še želijo uvrstiti na zaključni turnir najboljše četverice. Svojo nalogo proti Slovakom so opravili zadovoljivo, čeprav je bilo v njihovi igri veliko lastnih napak, kar pa je bilo glede na to, da je šlo po daljšem času za njihovo prvo tekmo, tudi razumljivo. Z zmago so na lestvici na tretjem mestu ulovili Waldviertel, obe ekipi imata po 16 točk, s tem, da imajo Avstrijci tekmo več.

Pleško: Naša zmaga ni bila ogrožena

“Poznalo se je, da je šlo za prvo tekmo po nekoliko daljšem obdobju, vendar naša zmaga ni bila ogrožena. V tretjem nizu nam je padla zbranost, bilo je vsega po malem, nasprotniki pa so osvajali točko za točko in kar naenkrat smo bili v zaostanku. Je pa res, da smo končnico odigrali zbrano, kot je treba. Tudi proti Gradcu gremo po vse tri točke. Čeprav so tudi Avstrijci le pri eni zmagi, to prav nič ne pomeni. Moramo se spočiti in dobro pripraviti na novo tekmo,” je po gladki zmagi dejal trener ekipe Matija Pleško.

Lestvica:

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!