V beograjskem masakru umrla tudi hči nekdanjega trenerja ACH Volleyja

Odbojka 3. Maj 202320:39 0 komentarjev
Dragan Kobiljski
Dragan Kobiljski je dve sezoni sedel na klopi ACH Volleyja kot pomočnik trenerja Igorja Kolakovića. Foto: OSSRB

V grozljivem streljanju na OŠ Vladislav Ribnikar v Beogradu je po poročanju srbskih medijev umrla tudi hči nekdanjega trenerja ACH Volleyja Dragana Kobilskega.

V sredo zgodaj zjutraj je Srbijo pretresla grozljiva vesta, da je mladoletni, 13-letni K. K. v strelskem pohodu ubil devet oseb. Osem otrok in varnostnika šole. Od otrok je med preminulimi deček in sedem deklic, med njimi domnevno tudi hči znanega srbskega odbojkarskega trenerja Dragana Kobiljskega, ki smo ga med leti 2010 in 2012 spoznali tudi v Ljubljani.

Opravljal je delo pomočnika trenerja Igorja Kolakovića na klopi ACH Volleyja, nato pa se je podal na samostojno trenersko pot. Začel je na klopi Crvene zveze, sledilo je službovanje v Kragujevcu pri Radničkem, v minuli sezoni pa je treniral romunski Zalau. “V mislih z Draganom Kobiljskim in družino. Iskreno sožalje. Prijatelji iz ACH Volley Ljubljana,” so na Instagramu zapisali pri slovenskem odbojkarskem prvaku, ACH Volleyju.

Pred šolo, kjer so se kmalu po grozljivem streljanju zbrali zaskrbljeni starši otrok, so opazili tudi nekdanjega srbskega košarkarja Duška Savanovića. Tudi sam dolgo ni vedel, kako je z njegovim otrokom, kasneje pa je sporočil, da je njegova hčerka k sreči ostala nepoškodovana.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!