Ob 18:30 v živo na SK 1: Ormož želi presenetiti v Ribnici

Drugi športi 19. Feb 20219:43 > 9:55 0 komentarjev
ribnica rokomet
RD Riko Ribnica/Facebook

Danes se v 1. SRL začenja 17. krog. Na uvodni tekmi, ki jo od 18:30 naprej spremljajte v živo na SK 1, se bosta pomerili zasedbi Rika Ribnice in Jeruzalema Ormoža.

Moštvi pred obračunom na lestvici zasedata peto in sedmo mesto, a premoreta enako število osvojenih točk. “Težko je povedati karkoli pametnega po takem porazu, sigurno pa upam, da smo se iz njega veliko naučili. Veliko časa za sklonjene glave enostavno nimamo, saj smo že s ponedeljkom usmerili misli proti petkovi tekmi proti Jeruzalemu Ormožu. V goste nam prihaja tekmec, ki nam je v preteklosti tudi že povzročal veliko težav. Trenutno je vse na nas, da odpravimo lastne napake iz prejšnjih tekem ter se kar najbolje pripravimo na dvoboj, na katerem absolutno ciljamo na zmago in novi dve točki,” je dejal vratar Ribnice Mark Klarič, medtem ko je član Ormoža Martin Hebar dodal: “Zavedamo se, da smo na zadnjih dveh tekmah proti Trimu Trebnjemu in Kopru razočarali. Poškodbe nekaterih ključnih igralcev so terjale davek. Tudi v Ribnici nam bo manjkalo nekaj igralcev prve sedmerke. Preostali igralci bomo morali prevzeti večje breme na svoja pleča. Edino to je pot, da Riku Ribnici nudimo dostojen odpor ali jo celo presenetimo.”

Krog se bo s štirimi tekmami nadaljeval v soboto. Ljubljana, ki se je vrnila v svojo matično dvorano na Galjevici, bo tam ob 18. uri gostila Koper, istočasno pa se bo na Štajerskem Celju Pivovarni Laško po robu postavila Dobova. Uro kasneje se bosta začela še obračuna med Mariborom Branikom in LL Grosistom Slovanom ter Butanom plinom Izolo ter Slovenj Gradcem.

Zaradi nastopa Gorenja Velenja na tekmi evropskega pokala v Banja luki bo njegov obračun z Urbanscapom Loko na sporedu v sredo, medtem ko termin dolenjskega derbija med Krko in Trimom Trebnjem še ni znan. (vir: rokometna-zveza.si)

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!