Jan Grebenc prestopil v danski Skjern

RK Gorenje Velenje/Facebook

Članska ekipa RK Gorenje Velenje je pred novo sezono doživela nepričakovano spremembo. Na naslov kluba je namreč prispela ponudba danskega Skjerna za prestop Jana Grebenca, ki ga je s črno-rumenimi vezala še enoletna pogodba.

Rokometna ekipa Gorenje Velenje je pred novo sezono doživela nepričakovano spremembo. Na naslov kluba je namreč prispela ponudba danskega Skjerna za prestop slovenskega reprezentanta Jana Grebenca, ki ga je s črno-rumenimi vezala še enoletna pogodba. Velenjski klub se je z danskimi prvaki dogovoril za pogoje prestopa, so sporočili iz Velenja.

Grebenc se je v Šaleško dolino preselil pred začetkom minule sezone in se z osami prvič na svoji športni poti preizkusil v ligi prvakov. Na uvodnih štirih obračunih je tekmecem nasul 16 golov, ravno na zadnjem izmed njih v Švici pa staknil neugodno poškodbo gležnja, ki ga je za dalj časa oddaljila z igrišč.

Skjern je v minuli sezoni slavil v danskem prvenstvu, v evropski ligi prvakov pa se je prebil do četrtfinala, kjer je moral priznati premoč francoskemu Nantesu.