VIDEO – SK Special: Uroš Zorman

Sportklub Slovenija

Nov pogovor v naši "karantena seriji" SK Special in tudi NAGRADNA IGRA! Tokrat je bil naš gost nekdanji kapetan slovenske rokometne reprezentance Uroš Zorman.

Povezano

Uroš Zorman je kariero sklenil kot eden najboljših in tudi najtrofejnejših slovenskih rokometašev vseh časov. Uspehe je doživljal tako na klubski kot tudi reprezentančni ravni, po koncu igralske kariere pa praktično v istem trenutku (ali še prej) zaplul v trenerske vode.

Miha Penko je v tokratni epizodi SK Special tokrat gostil ravno Zormana in Lojzeta Grčmana, avtorja njegove biografije Tako, kot sem rekel.

Med tistimi, ki boste do konca tega tedna med svoje Facebook prijatelje delil tokratni SK Special, bomo izžrebali nagrajenca, ki bo prejel biografije Tako, kot sem rekel. “Biografija skozi 40 poglavij prikaže Uroševo popotovanje od fanta ukrivljenih nog, ki je bil na igrišču za zmago pripravljen storiti vse, do moža neukročenega duha, ki mu največ na svetu pomeni družina. Vsako poglavje je pospremljeno tudi s fotografijo, ki prikazuje nek mejnik,” so zapisali pri Založbi Vida, ki tudi podarja knjigo.