IZZOVI KOMENTATORJA V ŠPORTNEM KVIZU!

Sportklub Slovenija

Sportklub predstavlja prvi pravi športni kviz v Sloveniji in kar je najbolje, v njem lahko sodeluješ tudi ti! Potrebuješ zgolj dobro internetno povezavo, slušalke z mikrofonom in računalnik s kamero ali pametni telefon, saj boš na vprašanja odgovarjal kar iz svoje dnevne sobe!

Preveri svoje znanje in izzovi Sportklubovega komentatorja v znanju nogometa, košarke, tenisa, Lige NFL, atletike, poznavanju Olimpijskih iger in ostalih velikih tekmovanj.

Za zanimiva vprašanja in povezovanje kviza bo poskrbel Toni Cahunek, izzvani pa bodo naši komentatorji Dejan in Goran Obrez, Peter Pevc, Miha Penko, Tine Zupan, Marko Hrastar, Toni Brodar in še številni drugi…

Prva oddaja bo na sporedu v petek, 24. aprila, v večernem terminu, več ponovitev pa bo sledilo v naslednjih dneh na vseh naših kanalih v različnih terminih.

Prijava naj vsebuje naslednje podatke:
– ime in priimek,
– letnica rojstva (sodelovanje dovoljeno zgolj starejšim od 18 let),
– kraj bivanja,
– telefonska številka,
– izbrani šport v katerem želiš tekmovati (izbiraš med: nogomet, košarka, tenis, NFL, atletika, Olimpijske igre),
– 2 ali 3 stavke o sebi in poznavanju športa.

Prijave sprejemamo na [email protected]

Sportklub Slovenija

Pozor, pravila sodelovanja!

* Prijava na kviz še ne pomeni avtomatičnega sodelovanja. Vsi prijavljeni bodo imeli na žrebu v bobnu povsem enake možnosti za izbor in uvrstitev v oddajo.
* Sodelovanje je dovoljeno starejšim od 18 let.
* Komunikacija poteka preko Facebook “video klepeta”, zato za dostop potrebuješ osebni FB profil. Snemanja bodo potekala predvidoma v dopoldanskem času.
* O izboru v oddajo bo kandidat pravočasno obveščen.
* S prijavo dovoljujem uporabo osebnih podatkov za namen sodelovanja v kvizu in dovoljujem snemanje avdio in video formata preko svoje naprave za komuniciranje.
* Vsi nujno potrebni pridobljeni osebni podatki bodo uporabljeni zgolj za potrebe priprave kviza in ne bodo javno objavljeni.