V Trebnje prihaja otrok Vardarja

Drugi športi 8. Jun 202113:49 > 14:16
RK Trimo trebnje

Trebanjski levi bodo v prihodnji sezoni krenili z novo okrepitvijo na položaju srednjega in levega zunanjega. V Trebnje prihaja nekdanji mladi makedonski reprezentant in otrok tamkajšnjega velikana Vardarja iz Skopja Toše Ončev.

Toše Ončev je rokometno pot začel v Skopju, pri tamkajšnjemu serijskemu prvaku Vardarju. Prve minute v članski konkurenci je dobil v sezoni 2015/2016, in sicer v njegovi drugi ekipi. Uspešno se je razvijal v drugem moštvu, nekajkrat zaigral celo za prvo zasedbo, skupaj s številnimi svetovnimi rokometnimi zvezdniki, prav tako redno pa branil barve mlade makedonske izbrane vrste. Perspektivni štiriindvajsetletnik ima kar nekaj mednarodnih izkušenj, saj se je na tuji sceni dokazoval v Grčiji in Franciji. Letos ima pri domačemu prvoligašu Rabotničkemu zares odlično sezono, saj je v dvajsetih odigranih tekmah dosegel kar 208 zadetkov in bil prepričljivo najboljši strelec letošnjega makedonskega prvenstva.

Ponosen sem, da bom v prihodnjih treh letih branil barve trebanjskih levov. Veselim se sodelovanja z rokometno legendo, Urošem Zormanom in verjamem, da lahko v prihodnosti naredimo zares odlično zgodbo,” je ob podpisu dejal Ončev, ki je s trebanjskim klubom pa je sklenil triletno pogodbo.

Komentari

Vaš komentar