Na klop Krima dvakratna zmagovalka Lige prvakinj

Rokomet 26. Okt 202119:46 > 19:50 0 komentarjev
Natalija Derepasko ob zdaj že nekdanjem trenerju Krima Urošu Bregarju.

Rokometašice Krima Mercatorja imajo novo trenerko. Uroša Bregarja bo nasledila Natalija Derepasko, dolgoletna igralka in trenerka v ljubljanskem klubu.

“RK Krim Mercator je pred letošnjo sezono pomembno okrepil ekipo in si zastavil visoke cilje v ligi prvakinj. Rezultati žal niso sledili visokim ciljem,” je zapisalo vodstvo kluba ob menjavi na trenerskem mestu.

“Natalija Derepasko je bila Bregarjeva pomočnica, strokovnjakinja, ki je pred 20 leti dvakrat stopila na evropski vrh in bila pri obeh lovorikah med ključnimi igralkami ljubljanskih rokometašic. Tudi po karieri je ostala v rokometu in pomembno prispevala k razvoju mladih igralk v ljubljanskem klubu, obenem pa ima tudi najvišje trenerske licence. Vodstvo verjame, da je najboljša izbira, ki je v interesu kluba in rokometa v Sloveniji,” še piše v sporočilu kluba.

Slovenske prvakinje so v ligi prvakinj v skupini B po petih krogih predzadnje z dvema točkama, pred njimi so Györ (10), Metz, Odense, CSKA Moskva (po 6) in Sävehof, za njimi pa Kastamonu (0).

Dvainštiridesetletni Bregar je pri Krimu deloval vrsto let, trenutno pa je tudi selektor srbske ženske rokometne vrste. Pred tem je vodil tudi slovensko reprezentanco.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!