V živo na SK 2: Lahko Koper preseneti tudi Trebanjce?

Rokomet 19. Dec 202010:06
Koper rokomet
RD Koper/Facebook

V "poplavi" današnjih neposrednih prenosov na Sportklubu, najdemo tudi derbi slovenske rokometne lige med Koprom in Trebnjem (ob 18:30 v živo na SK 2) ter zanimivo srečanje 1. SKL med Heliosom in Rogaško (ob 20:30 v živo na SK 2).

Prvi favoriti slovenske rokometne lige so tudi letos Celjani, ki so po 12. krogih še brez poraza. Tradicionalno prvim izzivalcem iz Velenja so se letos kot najresnejši kandidati, da prekinejo vladavino pivovarjev, letos pridružili rokometaši i z Trebnjega, ki jih s klopi vodi eden najboljših slovenski rokometašev vseh časov Uroš Zorman.

Zorman je s svojimi fanti sredi tedna dolgo časa pretil v Zlatorogu, a na koncu moral priznati premoč aktualnim prvakom, ki so slavili z 28:25. Trebnje popravni izpit čaka nocoj, ko bodo gostovali v Kopru, ki je med tednom s 34:26 odpravil Slovenj Gradec. “Po naporni tekmi s Celjem Pivovarno Laško se moramo zbrati za zadnji dve prvenstveni tekmi v letošnjem koledarskem letu. Glavni cilj je, da jesenski del sezone zaključimo uspešno. Gostovanje v Kopru bo zelo težko, saj je tekmec svojo moč pokazal že na zadnji tekmi proti Slovenj Gradcu. Mi imamo svoje načrte in želje, a vseeno nas čaka težka tekma,” se Zorman zaveda, da bodo na Obali vse prej kot lahko prišli do novega para točk.

Občutki po visoki zmagi so vsekakor fenomenalni, saj to potrdi naše trdo delo skozi celotno sezono. Časa za počitek ni, saj se že pripravljamo na sobotno tekmo proti Trimu Trebnjemu. Na tekmeca se pripravljamo tako kot na vse ostale. Vsekakor si želimo prikazati še eno dobro igro in upamo na pozitiven rezultat,” je pred gostovanjem Dolenjcev dejal igralec Kopra Staš Jovičič Slatinek.

Samo nekaj minut po koncu dogajanja v Kopru se na SK 2 selimo v Domžale, kjer bo Helios v okviru 12. kroga 1. SKL gostil Rogaško. Za domače bo to že četrta tekma v osmih dneh. Ekipi sta na lestvici skoraj izenačeni. Helios je zbral šest zmag in tri poraze, Rogaška pa šest zmag in štiri poraze.

Komentari

Vaš komentar