BREAKING: KOŠARKA, TENIS, HOKEJ – VSE NOVOSTI!

Hokej 18. Dec 202010:31 > 10:38
Getty Image

V široko ponudbo športnih prenosov dodajamo moške košarkarske kvalifikacije za Olimpijske igre, tekme moškega in ženskega Eurobasketa ter vse kvalifikacije in svetovno prvenstvo. Teniške reprezentance v Davis Cupu bodo ravno tako imele mesto na Sportklubu. Vrača pa se največja hokejska liga - NHL.

Ljubitelji košarke ste že vajeni, da lahko na Sportklubu spremljate najpomembnejše evropsko klubsko tekmovanje Evroligo, ki vam bo na voljo tudi v bodoče, poleg desetih državnih prvenstev med katerimi je tudi slovenska prvoligaška druščina. A ponudbo zdaj dopolnjujejo še številne reprezentančne tekme z vsega sveta, dodajamo pa še prvenstva mlajših starostnih kategorij med 16 in 20 letom starosti. Drži, košarka ima že dlje časa domovinsko pravico na Sporktlubu!

Košarka: junijske kvalifikacije za Olimpijske igre, kvalifikacije za druga velika tekmovanja, Eurobasket, svetovno prvenstvo, pa Azijsko in Afriško prvenstvo …

TENIS IN HOKEJ V STILU: “NI-DA-NI”!

Številne oboževalce pred male ekrane privabijo tudi prestižna teniška tekmovanja. Tako si boste lahko turnirje ATP Masters 1000 in ATP 500 ogledali izključno na Sportklubu. Prav tu jih bo poleti pričakal tudi najprestižnejši teniški turnir WIMBLEDON poleg tega pa še reprezentančna tekmovanja ATP in DAVIS CUP.

Poleg naštetega bomo tudi v bodoče predvajali ameriško nogometno ligo NFL in sloviti SUPER BOWL ter najboljši hokejski ligi na svetu NHL in KHL. Ljubitelji športa bodo lahko spremljali tudi odbojkarske turnirje tako slovenskih kot tudi mednarodnih ekip, ter slovensko rokometno ligo tako, da bo ponudba športnih dogodkov tudi v prihodnjem letu pestra in raznolika.

Komentari

Vaš komentar