Jones: Kako bi zavrnil borbo s Tysonom?

SK Fight 29. Okt 202021:30 > 21:32
Ethan Miller/Getty Images

Konec novembra, točno 28., se v ring vračata Mike Tyson in Roy Jones Jr. Obračun boksarskih legend spremljajte v živo na Sportklubu.

Povezano

Minilo je 15 let od trenutka, ko je Mike Tyson zadnjič stal v ringu. Zakaj se vrača ravno sedaj, ko je vse za njim in ima 54-let?

Počutim se sijajno, treniram in se želim vrniti k tekmovanju. Govorili so mi in predlagali, da se borim, zavračal sem jih. Potem so mi številni govorili, da sem se zredil. Razmišljal sem, bilo je veliko predlogov in potem se mi je samo pojavilo v glavi, kot ideja, želim tekmovati. Slišal sem se s svojimi agenti, promotorji in vse se je začelo odvijati. Sedaj sem pripravljen za borbo z Royjem,” je pojasnil Tyson.

Roy Jones Jr. je na drugi strani dobil ponudbo, ki se je ne zavrača. “Kako lahko zavrnete kaj takega. Sploh v času korone, ko ni dovolj tekmovanj, ko se ljudje niti ne morejo gibati dovolj, kako jim ne pripravite takšne borbe, da date ljudem nekaj, da se zabavajo. Kako bi rekli ne takšnemu izzivu, ko vas kliče najboljši na svetu,” je dejal Jones.

Konec novembra vas na Sportklubu čaka še veliko zanimivega dogajanj. Med drugim bo v boksu debitiral tudi nekdanji zvezdnik Lige NBA Nate Robinson.