Optimistično: "Big Baby" si želi dvoboja proti Furyu

SK Fight 10. Apr 202011:14 > 11:18
Jonathan Daniel/Getty Images

Ameriški boksar Jarrel Miller, ki je leta 2019 izzval na dvoboj Anthonya Joshuo je dejal, da si še vedno želi dobiti priložnost za osvojitev pasu in naslova svetovnega prvaka v supertežki kategoriji. Želi si dvoboja proti prvaku WBC Tysonu Furyu.

Jarrel Miller bi se moral junija 2019 v New Yorku pomeriti proti Anthonyu Joshui. Toda dva meseca pred tem je bil dvoboj odpovedan zaradi njegove uporabe nedovoljenih sredstev. Kot zamenjava je nato proti Joshui v ring stopil Andy Ruiz Jr., ki je najprej uspel slaviti in Britancu odvzeti naslov nato pa na “revanši” proti boksarju iz Londona izgubil. 

Miller je tako ostal brez možnosti, da bi se boril za nekatere težke pasove toda misel, da se pomeri proti najboljšim ga ni zapustila. 

“Vem, da se v tem trenutku s Tysonom Furyem povezuje veliko boksarjev in prepričan sem, da bom v prihodnje omenjen tudi jaz,” je dejal Jarrel Miller znan tudi po vzdevku “Big Baby”. Na svojih prejšnjih treh dvobojih je tehtal prek 135 kilogramov. 

“Mislim, da ima Miller sijajno osebnost – odlično govori in zelo karizmatičen. Ponuja veliko,” je povedal Todd DuBoef, promotor Furya. 

Toda skorajda zagotovo bo naslednji dvoboj Furya, ki bi ga mnogi radi videli na dvoboju protu Joshui, zadnji del trilogije proti Deontayu Wilderju.

Miller je imel pred profesionalno boksarsko kariero dobre rezultate tudi na dvobojih v kickboxu, kjer je na 24 tekmah slavil 22-krat. V svoji boksarski karieri pa zaenkrat na 24 tekmah ne pozna poraza. Dosegel je 23 zmag in enkrat remiziral.