Canelo se pred dvobojem z Golovkinom ne šali

SK Fight 27. Jun 202213:40 > 14:13
Delite:
Canelo Alvarez Gennadiy Golovkin
Foto: AlexanderxG.xSeyum/Guliver Image

Sredi septembra bo Las Vegas oziroma tamkajšnja T-Mobile Arena gostila tretji mesebojni dvoboj Canela Alvareza in Gennadyja Golovkina. Boksarska zvezdnika sta pred kratkim opravila prve medijske aktivnosti pred novim spektaklom.

Prvi dvoboj leta 2017 se je končal brez zmagovalce, leto dni kasneje pa se je zmage po sodniški odločitvi veselil Canelo Alvarez.

Zmaga popularnega Mehičana je bila vse prej kot čista, zato niti ne čudi, da se bo 17. septembra še tretjič srečal z Gennadyjem Golovkinom.

“Bil sem zaseden z dvoboji proti najboljšim. Zato sva potrebovala štiri leta za novo borbo. On ni naredil ničesar, čakal je na mene. Želi svojo zadnjo plačo. Poglejte moje dvoboje, z druge strani pa poglejte njegove in vse bo jasno,” je bil ob prvem srečanju z Golovkinom neposreden Canelo in dodal: “Vedno se dela lepega, pravzaprav pa je d****č. Jaz se ne pretvarjam, da sem drugačna oseba, sem takšen, kot sem. On se je boril proti boksarjem iz D razreda. Veliko je govoril o meni in zato je vse tako osebno.”

Canelo in Golovkin sta po novinarski konferenci opravila tudi obvezni “stare-down”, ko sta si dlje kot minuto zrla iz oči v oči.

Komentari

Vaš komentar