Na vidiku drugi “ples” McGregorja in Mayweatherja?

SK Fight 24. Jun 202221:16 > 25. Jun 2022 6:43 1 komentar
Floyd Mayweather Conor McGregor
Foto: xGenexBlevinsx/Guliver Image

Zdi se, da si Floyd Mayweather in Conor McGregor znova želita napolniti žepe, saj so govorice o njunem drugem dvoboju vse glasnejše.

Neporaženi boksarski prvak Floyd Mayweather in prvi zvezdnik UFC-ja in posledično MMA-ja Conor McGregor sta se prvič pomerila leta 2017. Irec v ringu ni niti enkrat resneje ogrozil Američana, ki se je zmage veselil z nokavtom v deseti rundi.

Resnici na ljubo je bilo dogajanje v ringu drugotnega pomena, veliko bolj pomembno je bilo tisto, kar se je dogajalo ob njem. Spektakel v Las Vegasu je vsem vpletenim akterjem prinesel 600 milijonov dolarjev zaslužka, medtem ko je za ogled dvoboja (PPV) plačalo 4,3 milijona ljubiteljev boksa, kar je druga najvišja številka v zgodovini boksa. Več PPV ogledov sta prodala samo še Mayweather in Manny Pacquiao (4,6 milijona) leta 2015.

Da bi lahko videli še drugi spopad mega zvezdnikov, je na Instagramu namignil McGregor, ki je ob skupni fotografiji zapisal: “Sprejmem.”

McGregor trenutno še okreva po poškodbi noge, Mayweather pa se pripravlja na novo ekshibicijo na Japonskem, kjer se bo v borbi po pravilih MMA pomeril proti domačinu Mikuru Asakuri.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje