Conor McGregor nokavtiral maskoto Miamija (VIDEO)

Košarka 10. Jun 202317:59 > 11. Jun 2023 7:13 0 komentarjev
Conor McGregor
Conor McGregor je takole zamahnil po Burnieju. Foto: Zajem zaslona

Nekdanji UFC prvak v peresni in lahki kategoriji Conor McGregor je na tretji tekmi finala lige NBA med Miamijem in Denverjem nokavtiral maskoto ekipi iz Floride. Čeprav se je zdelo, da je vse skeč, je morala oseba, ki je bila v kostumu, na zdravniški pregled.

Nori Irec je v Kaseya centru promoviral svoje razpršilo za lajšanje bolečin, ko ga je Burnie v bojni opravi prekinil, irski zvezdnik pa je ga nemudoma položil s svojo ubijalsko levico, nato pa ga nesrečno maskoto udaril še na tleh.

Nezavestnega Burnieja so odvlekli s terena, Irec pa ga je v znak sprave pošprical s svojim čudežnim sprejem. Čeprav se je zdelo, da je vse skupaj lepo zaigrano, ameriški mediji poročajo, da je morala oseba, ki je bila v kostumu na zdravniški pregled. K sreči je bilo z njo vse v redu, s tabletami proti bolečinami so ga poslali v domačo oskrbo.

View this post on Instagram

A post shared by ESPN MMA (@espnmma)

McGregor se je nazadnje v oktagonu mudil julija 2021, ko si je na tretjem dvoboju proti Dustinu Poirierju zlomil nogo. Govori se, da bi se lahko Irec vrnil v akcijo konec leta, pomeril pa bi se z Michaelom Chandlerjem, s katerim trenutno opravljata vlogo trenerja v resničnostnem šovi The Ultimate Fighter 31.