Morala bi biti šala, končalo se je z zdravniškim pregledom (VIDEO)

Košarka 12. Jun 20237:03 1 komentar
Conor McGregor
Conor McGregor je pretiraval in nesrečno osebo pod kostumom poslal v bolnišnico. Foto: Profimedia

Liga NBA je velik šov, del njega je bil na četrti tekmi finala med Denverjem in Miamijem tudi MMA zvezda Conor McGregor, ki je med promocijo svojega regeneracijskega razpršila TIDL Sport nokavtiral Miamijevo maskoto Burnieja.

Zabavanje publike v Kaseya centru, v katerem se je trlo zvezd z vseh koncev sveta, se je spremenilo v incident. Irski MMA zvezdnik Conor McGregor je v sicer zaigranem dvoboju z domačo maskoto, to očitno z nekoliko premočnima udarcema poškodoval. Čeprav se je sprva zdelo, da je šlo vse po scenariju, so nekaj ur kasneje ameriški mediji postregli z informacijo, da je morala neznana osebna pod opravo Burnieja v bolnišnico.

O nepričakovanem incidentu so novinarji v nedeljo povprašali tudi trenerja Vročice Erik Spoelstro. 52-letni strokovnjak, ki bil dalj časa tudi trener Gorana Dragića, je zanimivo vse skupaj obrnil na šalo.

“To je le dokaz, kako žilava je ekipa Miami Heat, ” je dejal Spoelstra. “Burnie bi moral imeti priložnost, da prvi zamahne. Ne bomo razkrili, kdo je bil pod kostumom, a je trd kot žebelj. Pokazal je, da lahko prejme udarec in se vrne. Bolniška ne bo potrebna,” je njegovo vrnitev v akcijo napovedal trener Miamija, ki se z ekipo pripravljala na peto tekmo finala lige NBA v Denverju.

V kolikor želimo dobiti dokaz, ali je Burnie res v redu, bo morala Vročica v noči na torek premagati Nikolo Jokića in njegove soigralce, saj bi bilo v primeru poraza finalne serije konec še pred vrnitvijo na Florido. Denver bi se razveselil zgodovinskega prvega naslova v zgodovini lige NBA.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje