Čustven zapis slovenskega borca: “Občudoval sem te”

Drugi športi 20. Dec 202116:49 1 komentar
Nejc Preložnik je v Beogradu klonil v tretji rundi po tehničnem nokavtu. Foto: Instagram

"Priznam, boli me, ne poraz sam, ampak to, da nisem mogel pokazati niti 10-odstotkov tistega, kar zmorem," je po razočaranju v Beogradu po prespani noči zapisal slovenski MMA borec Nejc Preložnik.

Medtem ko se je Jakob Nedoh na dogodku Brave CF 56 v Beogradu veselil velike zmage z nokavtom proti Zvonimirju Kralju, je drugi slovenski predstavnik Nejc Preložnik v srbski prestolnici moral priznati premoč nasprotniku Abdullahu Al-Qahtaniju. Nasprotnik iz Savdske Arabije je Celjana, ki je imel v zadnjih nekaj dneh priprav pred samim dogodkov hude težave, strl v tretji rundi in slavil po seriji udarcev in brc s tehničnim nokavtom (op. a. sodniško prekinitvijo).

Obljublja, da je veliko boljši

“Je, kar je, kajne? Priznam, boli me, ne poraz sam, ampak to, da nisem mogel pokazat niti 10-odstokov tega, kar zmorem. Obljubljam, da sem res veliko boljši od tega… Nisem ljubitelj izgovorov po porazih. Za mano so bile daleč najboljše priprave do sedaj, ampak zadnjih 12 dni je pač bilo, kar je bilo,” je na svojem Instagramu zapisal razočarani Preložnik.

V kletko tudi na pol mrtev

Čeprav se točno ne ve, s kakšnimi težavami se je ubadal, Slovenec jih očitno ne želi obešati na veliki zvon, je zapisal, da so mu mnogi priporočali, da dvoboj odpove, a tega ni želel. “Tega enostavno ni v meni. Boriti se v svetovni organizaciji, kot je Brave, so bile moje sanje in to se ne izpušča, četudi grem na pol mrtev v kletko,” še dodal po tretjem porazu na zadnjih štirih dvobojih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nejc Preložnik (@npreloznik_mma)

Občudoval ga je tudi Nedoh

Podporo mu je nudil tudi Jakob Nedoh. “Večina, ki bi bila na tvojem mestu, bi dvoboj odpovedala. Ampak ti si grizel naprej in mi s tabo, ker imamo to v krvi. Ne predamo se do konca. Te zadnje dni pred borbo, ki smo jih preživljali skupaj, sem te občudoval, bil si moja motivacija. Vem, da ti je težko, ampak dal si svoj več kot maksimum in na to si lahko ponosen. Vesel sem, da si del TNT familije,” je klubskega kolega potrepljal Nedoh.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje