Šef UFC se je podpisal pod škandal: “Ni opravičila” (VIDEO)

Dana White
Foto: Guliver Images

Predsednik najbolj znane MMA organizacije (UFC) Dana White se je na silvestrovo sporekel s soprogo in jo na posnetku, ki so zaokrožil po družabnih omrežjih, tudi udaril.

Dana White, obraz UFC, možakar, ki je rdeča nit vse borilnih dogodkov v tej organizaciji, je bil vedno zagovornik tega, da za tistega, ki položi roko na žensko, ni opravičila. “Zdaj sem jaz tisti, o katerem se govori, še vedno pa sem mnenja, da ni opravičila za tako početje,” je za TMZ spregovoril osramočeni White, čigar premoženje je ocenjeno na okoli pol milijarde ameriških dolarjev.

Priznal je, da sta z ženo veliko popila, a vseeno to ni izgovor, da jo je udaril. Dodal je, da sta z ženo že opravičila drug drugemu in da sta zgladila spor, bolj ga skrbi za njune tri otroke.

“Z Dano sva poročena skoraj 30 let. Nikoli se še ni zgodilo ničesar podobnega. Res sva veliko popila na silvestrovo, stvari so ušle izpod nadzora. O vsem smo se pogovorili, tudi z otroki, upajmo, da boste spoštovali našo zasebnost, vsaj zaradi otrok,” pa je pretep, ki ga je začela ravno Anne, komentirala soproga Dane Whita.