Fury: Proti Joshui samo brezplačno

SK Fight 25. Jul 202211:07 0 komentarjev
Tyson Fury
Foto: Reuters/Andrew Couldridge

Britanski boksarski zvezdnik Tyson Fury je proti zmagi proti Dillianu Whyteu napovedal slovo od profesionalnega športa, toda v zadnjem času se pojavlja vse več govoric o imenu njegovega naslednjega nasprotnika.

Nekaj “olja na ogenj” občasno prilije tudi sam Tyson Fury, ki je že večkrat omenil, da bi lahko hitro prekinil napovedan konec športne poti.

Aktualni svetovni prvak po verziji WBC v težki kategoriji se je vnovič oglasil prek družabnih omrežji in namignil, da bi se bil pripravljen pomeriti tudi proti rojaku Anthonyju Joshui.

“Sam tako bo prišlo do borbe, danes bom podpisal pogodbo, toda vse mora biti brezplačno. Dvoboj se mora po televiziji predvajati brezplačno in vse karte je potrebno razdeliti. Od takšne zgodovinske predstave za britanski boks nihče ne sme zaslužiti. To so moji pogoji, jaz jih narekujem – vzemi ali pusti! Žogica je na vaši strani.. V vsakem primeru mi je vseeno,” je sporočil Fury.

Medtem ko Fury čaka na odgovor Joshue, slednjega 20. avgusta čaka povratna borba proti Oleksandru Usyku, ko se mu bo poskušal maščevati za poraz in vnovič postati svetovni prvak po verzijah WBA, WBO in IBF.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!