McGregor ni presenečen: Očitno Khabib beži

SK Fight 15. Jan 202111:03 0 komentarjev
Conor McGregor
Foto: Steve Marcus/Getty Images

Conor McGregor bo čez manj kot deset dni znova stopil v oktagon, ko se bo na UFC 257 še drugič pomeril z Dustinom Poirierjem. Zmagovalec bo bržkone dobil priložnost za naskok na naslov prvaka lahke kategorije.

UFC, Dana White in vsi člani lahke kategorije čakajo na odločitev Khabiba Nurmagomedova, ali je dokončno sklenil kariero. V kolikor bo Rus držal svojo besedo, se bo zmagovalec obračuna Conor McGregor vs. Dustin Poirier v prihodnjih mesecih s prvim izzivalcem na lestvici Justinom Gaethjeom boril za naslov UFC prvaka v lahki kategoriji.

Irski superzvezdnik je pred povratkom v oktagon Nurmagomedova označil za “malega debelega slona”. “Izgleda kot slon. Trenutno je podoben malemu debelemu slonu. Vidi se, da uživa,” je dejal McGregor in izrazil dvom, da je bil Khabib za svoj zadnji obračun proti Gaethjeu točen na tehtnici. “Iskreno, mislim, da ni bil točen na tehtanju. To je bilo zelo sumljio, a tudi obnašanje je bilo neobičajno.”

McGregor si želi, da bi neporaženi Dagestanec nadaljeval svojo kariero. “Ne morem razumeti, kako lahko končaš v tej fazi, toda vsak dela, kar želi,” je dejal Notorious in dodal: “Ne moreš samo tako pobegniti od borb. Toda to je bila značilnost njegovega pristopa in to me ne more presenetiti. Pravzaprav on beži. Toda mi gremo naprej.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!