“McGregor se bo težko vrnil na vrh”

SK Fight 13. Jan 20239:31
Conor McGregor
Foto: AP Photo/John Locher

Čeprav ljubitelji MMA-ja z nestrpnostjo čakajo na datum povratka Conorja McGregorja, vsi niso prepričani, da bi irski zvezdnik še lahko osvojil naslov prvaka v UFC-ju.

Med njimi je tudi UFC komentator Paul Felder, ki dvomi, da bomo letos dočakali povratek Conorja McGregorja.

“On bo vedno borec, ki ga poznamo, toda sedaj je preveč zaseden z drugimi obveznostmi. Ne vem, ali je zaključil s svojim delom pri snemanju filma Road House,” je dejal Felder in dodal: “Veliko časa preživi na jahtah, v vilah, zanj ni težava, ko ima vse to na voljo, ob tem pa je tudi poslovnež. Izstopil je iz antidopinškega protokola. Pred njim je povratek po težki poškodbi in nisem prepričan, da ga bomo letos gledali v oktagonu.”

Sam McGregor verjame, da se lahko vrne na sam vrh kategorije, v kateri bi nastopal, medtem ko Felder ni tako prepričan v takšen scenarij.

Če ne trenirate vsak dan …

“Konkurenca ga je že pred časom prehitela in sedaj je izgbil korak z najboljšimi. Če ne trenirate vsak dan in ne spremljate, kaj počne nova generacije borcev, potem boste težko držali korak z njimi,” meni Felder in zaključuje: “Conor se nadeja dvoboju proti nekomu kot je Michael Chandler, ki je zver, vendar gre za borca, s katerim bi se lahko boril. Conor se ne želi boriti proti borcem, kot sta Tsarukyan ali Gamrot. Seveda mu ni v interesu, da se bori proti mlajšim borcem željnih dokazovanja. Okoli McGregorja se je veliko dogajalo in dvomim, da se lahko vrne v vrh katerkoli kategorije.”

Komentari

Vaš komentar