Mousasi odpihnil moža “nevarne” lepotice

SK Fight 28. Feb 202213:13 0 komentarjev
Gegard Mousasi
Foto: INPHO/BryanxKeanex

Minuli konec tedna ni bilo zanimivo samo v Apex Centru v Las Vegasu, kjer večino svojih "manjših" spektaklov v zadnjem času organizira UFC, temveč so pestro dogajanje spremljali tudi v Dublinu, kjer je bil na sporedu Bellator 275.

V glavni borbi večera je Austin Vanderford izzval prvaka srednje kategorije Gegarda Mousasija, ki je brez večjih težav ubranil naslov najboljšega.

Vsega skupaj je bilo konec po 85 sekundah. Američan je po odprtem začetku poskušal z rušenjem, vendar na poti naletel na levo roko prvaka, ki je nato znal izkoristiti ponujeno priložnost in sodnika po seriji udarcev prisilil, da je prekinil borbo.

Izkušeni Mousasi je vpisal četrto zaporedno zmago in 12 na zadnjih 13 nastopih. Edini poraz v tem obdobju mu je sredi leta 2019 zadal Rafael Lovato Jr.

Naj še dodamo, da je Vanderford pod posebnim drobnogledom tudi (ali predvsem) zaradi svoje boljše polovice, ki je nekdanja UFC borka in nastopajoča v ameriški različici šova Zvezde plešejo Paige VanZant. Američanka po slovesu od oktagona uspešno izkorišča tam pridobljeno slavo in se je med drugim preizkusila tudi v wrestlingu, že leta 2018 pa je izdala tudi svojo biografijo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!