Nova zvezda UFC-ja napadla lastnika Facebooka

SK Fight 21. Mar 202211:24 0 komentarjev
Paddy Pimblett
Foto: Reuters/Peter Cziborra

Paddy Pimblett je eden od junakov borilnega spektakla UFC Fight Night 204 v londonski O2 Areni. Anglež je v svojem drugem nastopu v oktagonu prišel do druge zmage (skupno v karieri 18-3), potem ko je z davljenjem v prvi rundi premagal Rodriga Vargasa.

Morda še bolj kot s predstavo v oktagonu, kjer je svoje delo opravil brezhibno, je Paddy Pimblett nase opozoril z izjavo po dvoboju.

“Želim se boriti z Markom Zuckerbergom! Gnusiš se mi, ker zapiraš moje Instagram raučne. Jaz samo pomagam humanitarnim ustanovam in ljudem s psihičnimi težavami. Ti si največji nasilnež na svetu,” je po divjem slavju izjavil Pimblett.

Borec, ki ga številni že primerjajo z meteorskim vzponom Conorja McGregorja, je velik navijač Liverpoola. “Poglejte O2 Areno, premajhna je. Dajte mi stadion. Odpeljite nas na Anfield in napolnili ga bomo,” je bil jasen Pimblett, o primerjavi s superpopularnim Ircem pa dodal: “Nadejam se, da bom nekega dne plačan kot McGregor. Če se to zgodi, niti en otrok v Liverpoolu ne bo več lačen. Svojemu mestu bom vrnil za vse, kar mi je dal.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!