Redko viden nokavt: “Ugasnil” ga je kot svečo

SK Fight 21. Feb. 20227:431 komentar
Delite:
Jamahal Hill
Foto: Sportswire via AP Images

Las Vegas je v noči na nedeljo gostil UFC Fight Night: Walker vs. Hill. V glavni borbi večera je Američan Jamahal Hill z impresivnim nokavtom v prvi rundi opravil z Brazilcem Johhnyjem Walkerjem.

Za Jamahala Hilla je bila to četrta zmaga v UFC-ju (3 s KO) ob enem porazu in enem razveljavljenem dvoboju, potem ko je bil pozitiven na marihuano.

Hill je do odmevne zmage proti Johhnyju Walkerju prišel pred koncem tretje minute borbe v prvi rundi, ko je z desnim “overhandom” zadal ključni udarec. Brazilec je po močnem udarcu ostal brez zavesti in dobesdno padel kot pokošen.

Za Walkerja je bil to četrti poraz v zadnjih petih rundah in zdi se, da je njegova prihodnost pod okriljem UFC-ja precej negotova.

Hill je na drugi strani vpisal jubilejno deseto zmago v karieri. Ljubitelji MMA-ja na področju nekdanje skupne države ga pomnijo tudi po temu, da je v svojem debiju za UFC premagal srbskega borca Darka Stošića.

Gledalci v Apexu so v glavnem delu večera videli še štiri borbe. Kyle Daukaus je v co-main eventu večera z davljenjem premagal Jamieja Picketta, Parker Porter je po soglasni sodniški odločitvi premagal Alana Baudota, po enakem scenariju je do zmage proti Abdulu Razalu Alhassanu prišel tudi Joaquin Buckley, medtem ko je navdušil tudi veteran Jim Miller. Američan, ki se je v UFC-ju prvič boril že leta 2008, je do zmage proti Nikolasu Motti prišel s tehničnim nokavtom v drugi rundi.

Komentari

Vaš komentar