“Samo ego nekoga bi lahko preprečil borbo Fury vs. Joshua”

SK Fight 18. Dec 20209:41
Anthony Joshua Pulev
REUTERS/Andrew Couldridge

Promotor svetovnega prvaka v težki kategoriji po verziji WBC Tysona Furyja, Frank Warren, meni, da bi samo ego nekoga lahko preprečil težko pričakovano borbo proti Anthonyju Joshui.

Potem ko je Anthony Joshua v deveti rundi nokavitral Kubrata Puleva in ubranil naslove svetovnega prvaka po verzijah IBF, WBA, WBO in IBO, praktično ni več ovir za njegov obračun proti Tysonu Furyju, ki ima v svoji lasti naslov prvaka po verziji WBC.

“Če se bo zgodilo, bosta zagotovo dve borbi, ki bi lahko generirali med 300 in 500 milijonov funtov. Odivsno od tega, kje in kdaj se bi zgodili,” ocenjuje Frank Warren, ki skrbi za kariero Furyja.

Vse vpletene strani bi morale paziti na svoj ego. Skoraj prepričan sem, da bo do borbe prišlo. Borca to želita, naše delo kot promotorjev in menedžerjev pa je, da zagotovimo, da se bo to zgodilo,” poudarja Warren.

V kolikor bomo v letu 2021 končno dočakali obračun Furyja in Joshuoe, bomo dobili prvega absolutnega svetovnega prvaka težke kategorije po legendarnem Lennoxu Lewisu.

Komentari

Vaš komentar