Sloviti “Butterbean” izzval YouTube zvezdnika

SK Fight 3. Jun 20229:30 0 komentarjev
Floyd Mayweather Logan Paul
Foto: Guliver Image

Boksarska legenda Eric "Butterbean" Esc trdi, da je pri 55-letih v življenski formi in želi še enkrat stopiti v ring. Za nasprotnika si je "izbral" YouTube zvezdnika Jaka Paula.

Eric “Butterbean” Esc je kariero končal leta 2013, a očitno še ni rekel zadnje besede.

Potem ko je začel trenirati z zvezdo profesionalne rokoborbe (WWE) Diamondom Dallasom Pageom, je priljubljeni Butterbean izgubil veliko kilogramov in zdi se, da je pripravljen za povratek.

“Trenutno čutim, da sem v življenjski formi. Sem na isti kilaži, kot takrat, ko sem se boril. V mojem naslednjem podcastu poslušajte, koliko kilogramoev sem izgubil, toda lahko vam povem, da toliko nisem tehtal že 20 let. Velika novice je, da se želim še enkrat boriti. To bo čez leto dni. Jake Paul, če si pripravljen, jaz sem tukaj prijatelj. Narediva to. Stavim, da bi bila borba odlična. Potem ko si govoril proti meni, je sedaj prav, da prideš v ring. Si pripravljen? Mislim, da nisi,” je “Butterbean” v slogu najboljši “trash-talkerjev” izzval YouTube zvezdnika.

Jake Paul v boksarskem ringu ob petih zmagah še ni okusil grenkobe poraza, medtem ko ima Esc veliko več izkušenj. Samo v boksu je zbral 91 borb (77 zmag), preizkusil pa se je tudi v kickboksu in MMA-ju.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!