Vsi želijo UFC prvaka Ngannouja

SK Fight 25. Feb 202211:57 0 komentarjev
Francis Ngannou
Foto: Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire

Kakšen bo naslednji korak UFC prvaka v težki kategoriji Francisa Ngannouja, ostaja zavito v tančico skrivnosti. Jasno je samo to, da Kameruncu ponudb tudi ob morebitnem slovesu od oktagona ne bo manjkalo.

Francis Ngannou je po zmagi proti Cirylu Ganeju opravil operacijo kolen, po kateri je potreben okoli devet mesecev dolg počitek. UFC prvak naj bi se tako vrnil konec letošnjega ali celo šele v začetku naslednjega leta.

Več kot dovolj časa, da Ngannou najde skupen jezik z UFC-jem in podpiše novo pogodbo oziroma, da se odloči sprejeti katero od preostalih ponudb, ki jih ima na mizi.

Že nekaj časa je jasno, da se Ngannou spogleduje predvsem z boksom, sedaj pa se je oglasil tudi David Feldman, predsednik Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC), ki organizira boksarske dvoboje brez rokavic.

“V kratkem bi utegnili pripeljati dva velika borca. Še vedno sta pod pogodobo v drugih organizacijah in o tem ne želim veliko govoriti. Ne morem vam odkriti, kako se zanimamo za Francisa Ngannouja. Če bo prost, sem prepričan, da bomo pripravili dobro ponudbo. Lahko mu ponudimo plačo, s katero bo več kot zadovoljen,” je odkril Feldman.