White izbral nasprotnika za McGregorja

Foto: Guliverimage

Predsednik UFC-ja Dana White je napovedal, da se bo prvi zvezdnik MMA-ja Conor McGregor ob povratku v oktagon najverjetneje pomeril z Michaelom Chandlerjem.

Kmalu bo minilo leto in pol od zadnjega nastopa Conorja McGregorja, ko si je v borbi proti Dustinu Poirierju zlomil nogo.

Sloviti Irec naj bi se kmalu vrnil v protokol ameriške protidopinške agencije, s čimer bi znova dobil pravico za vstop v oktagon. McGregor je v zadnjem času omenjal številna imena, tudi Michaela Chandlerja.

“Nisem najlažji nasprotnik za Conorja, a je to zagotovo največja borba zame. Kadarkoli McGregor stopi v kletko, poskrbi za visoke številke. Spoštujem ga in želel bi videti, da se vrne. Morda bom jaz dobil priložnost boriti se proti njemu,” je nedavno dejal Chandler.

Sodeč po besedah Dane Whita bi se Chandlerju želja utegnila uresničiti, saj predsednik UFC-ja ravno njegovo ime največkrat omenja kot možnega nasprotnika McGregorja. “Očitno se Dana strinja, mislim, da se celoten UFC strinja, temu ne nasprotuje niti McGregor. Videli smo najine pogovore. Ne boste me videli, da ga žalim, to enostavno ni moj stil. Vedno sem spoštoval Conorja, šport je postal boljši od trenutka, ko se je pojavil.”

Komentarji (0)

Prikaži vse komentarje