Wilder zajadral v čudne vode

SK Fight 18. Feb. 202211:51
Delite:
Foto: Guliverimage

Ameriški boksar Deontay Wilder še vedno ni sporočil odločitve o naslednjem koraku v svoji koraki po dveh zaporednih porazih proti Tysonu Furyju.

Deontay Wilder, nekdanji svetovni prvak v težki kategoriji po verziji WBC in nosilec bronaste olimpijske kolajne, je gostoval v podcastu, ki ga vodi nekdanji član Lige NBA Byron Scott. Američan je razkril, da ima vse prej kot običajne načrte pri iskanju odločitve o nadaljevanju športne poti.

“Mislim, da bom uporabil ayahuasco. Tako bom sprejel odločitev. Boks je v meni pustil grenak priokus. To je nevaren šport, v njemu je veliko politike, prevar, … Vseeno imam še vedno veliko ljubezni do tega športa,” je razkril 36-letni boksar.

Ayahuasca izvira iz Amazonije

Ayahuasca je pijača iz vrste vinske trte, ki raste v amazonskem deževnem gozdu, in v kombinaciji z nekaterimi sestavinami, ki imajo halucinogene lastnosti, da mešanico, ki jo šamani uporabljajo med svojimi rituali s staroselci iz Amazonije.

Wilder je v profesionalni karieri nanizal 42 zmag (41 s KO), dva poraza in en neodločen rezultat. V ringu je nazadnje stal oktobra leta 2021, ko je v tretjem dvoboju proti Furyju Britanca dvakrat poslal v “knock-down”, vendar na koncu izgubil z nokavtom v 11. rundi.

Komentari

Vaš komentar