Fury: Whyteu delam veliko uslugo

SK Fight 14. Feb. 20229:48 > 9:57
Delite:
Tyson Fury
xGenexBlevinsx

Tyson Fury je v zadnjem času medijsko zelo aktiven. Ob promociji svoje energijske pijače so v zaključku tudi pogovori za njegovo naslednjo borbo.

Tyson Fury naj bi v ring naslednjič stopil 23. aprila, ko naj bi se mu na londonskem Wembleyju zoperstavil rojak Dillian Whyte.

“Joshua je sprejel 15 milijonov dolarjev, da se umakne in dopusti meni in Oleksandru Usyku, da imava borbo za naslov nespornega prvaka sveta. Toda medtem je iz čistega pohlepa zahteval še dodatnih pet milijonov dolarjev. Je pohlepen strahopetec in ve, da ne more premagati Usyka in želi zaslužiti čim več. Načeloma se je Joshua osramotil,” je 33-letni Fury sprva nekaj besed namenil Anthonyju Joshuii, nato pa se posvetil borbi konec aprila.

“Kar se tiče Dillian Whytea, mojega nekdanjega sparing partnerja, ga jaz ne sovražim. Mislim, da bo zaradi borbe z menoj zaslužil dovolj denarja za celotno življenje. Delam mu veliko uslugo. Zaslužil bo veliko več, kot jaz, ko sem premagal Vladimirja Klička. Mislim, da bo moja zmaga proti Whyteu šesta največja v moji karieri. Pred njega bi uvrstil zmage proti Wilderju, Kličku, Chisori, Wallinu in Cunninghamu,” je dodal The Gypsy King.

Fury ima v statistiki vpisanih 31 zmag (22 s KO) in en neodločen izid.

Komentari

Vaš komentar