YouTube zvezdnik izzval tudi Canela

SK Fight 31. Jan 202212:34
Paul Woodley Jake Paul
Foto: AP Photo/Chris O'Meara

Jake Paul ima v svoji statistiki vpisanih vsega pet boksarskih dvobojev, a v svetu borilnih veščin velja za mega zvezdnika. Celo tako velikega, da Američan razmišlja tudi o borbi proti Saulu Canelu Alvarezu, ki velja za trenutno najboljšega "pound for pound" boksarja na svetu.

Saul Canelo Alvarez (57-1-2) je edini poraz vpisal proti Floydu Mayweatherju, sicer pa v ringu nima prave konkurence.

Mehičan je bil svetovni prvak v štirih različnih težnostnih kategorijah, trenutno pa je lastnik vseh naslovov v super srednji kategoriji (do 76 kg). Jake Paul je na drugi strani vsega petkrat stopil v ring in na prvi pogled se zdi noro primerjati njegove dosežke z uspehi Canela, a YouTue zvezdnik očitno razmišlja nekoliko drugače.

“Ljudje mislijo, da isem pripravljen za Canela. Drugi vam bodo pogosto postavljali meje in vam govorili, kaj je mogoče in kaj nemogoče za vas. Jaz menim, da lahko uresničim vse, kar si zamislim. Vem, da se lahko borim s Canelom, skozi več rund. Človek, s katerim se je boril nedavno, turški bojevnik (Avni Yildirim) se je predal po treh rundah, sprožil pa ni niti enega udarca. Jaz sem večji od Canela, hitrejši sem od njega in bolj atletski. Lahko boksam boljše od njega? Verjetno ne, toda po treh letih bo to velika borba. Dva največja imena v boksu, eden proti drugemu,” je Paul dejal med gostovanjem na ESPN-u.

Komentari

Vaš komentar