Slovenski navijači v Katovicah ganili naše fante

Odbojka 11. Sep 20221:54 0 komentarjev
Foto: FIVB

V dvorani Spodek v Katovicah smo bili priča krasnemu dogodku. Slovenski navijači po porazu z Italijo niso zapustili tribun, ostali so ter še dolgo po zadnjem sodnikovem žvižgu skandirali slovenskim odbojkarjem. Dejan Vinčić in Gregor Ropret nista skrivala, da se ju je to dotaknilo.

Sloveniji v polfinalu svetovnega prvenstva v Katovicah ni uspel veliki met. Italijani so bili boljši, bolj natančni in kot je rekel slovenski selektor, naredili so manj napak. Zasluženo so se uvrstili v veliki finale, a spodbudo s tribun, ki so jo bili deležni slovenski odbojkarji, lahko le sanjajo.

Navijaški dvoboj so z naskokom dobili slovenski navijači, ki kljub velikemu razočaranju, niso sklonjenih glav zapustili tribun, pač pa glasno zaploskali svojim izbrancem, ki se jim niso mogli zahvaliti. “Mi, Slovenci,” je donelo s tribun še dolgo po zadnjem sodnikovem žvižgu, kar napoveduje, da se bodo v takem številu znašli tudi v nedeljo.

Poglejte, kaj so po tekmi storili slovenski navijači:

Vinčić in Ropret jih nista mogla prehvaliti

“Naši navijači so fantastični, če smo mi danes izgubili, so oni brez težav dobili navijaški dvoboj. Hvala vsakemu posebej, ki si je vzel čas in nas prišel podpirat v Katovice. Pred nami je še ena pomembna tekma, v igri je kolajno, še kako jih bomo potrebovali tudi v nedeljo,” se je navijačem zahvalil Gregor Ropret.

Foto: FIVB

“Spet so pokazali, kakšno srečo imamo, da so z nami. Verjamem, da nam ne po tem porazu ne bodo obrnili hrbta, saj imamo v nedeljo res lepo priložnost, da osvojimo kolajno. Težko bo, treba prespati ta poraz in resetirati pred tekmo z Brazilijo, z njimi smo že igrali, vemo, kako dobri so, a vse je mogoče,” pa je dodal še Dejan Vinčić.

Obračun za bron bo na sporedu ob 18. uri, slovenski nasprotnik bo Brazilija. Tekmo si boste lahko ogledali tudi na Sportklubu.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!