Spremljajte turnir iz Rotterdama na programih SK

ATP 10. Feb 201412:36 > 12:57

Ljubljana – Že po tradicji se serija turnirjev ATP 500 začenja v Rotterdamu. Obračune iz največjega evropskega pristanišča od ponedeljka do nedelje spremljajte ekskluzivno na Sport Klubu.

Čeprav bosta tako Rafael Nadal kot Novak Đoković izpustila prvi turnir serije ATP 500, bomo na turnirju v Rotterdamu spremljali številne odlične obračune. Glavni favoriti za zmago so Juan Martin Del Potro, Andy Murray, Tomaš Berdych in Richard Gasquet. Svoje načrte imajo tudi Jo-Wilfried Tsonga, Tommy Haas in Mikhail Južni, seveda pa ne gre izključiti niti večjih presenečenj.

Glavnino dvobojev si boste lahko ogledali na SK 2, kjer vsak dan s programom začenjamo ob 11.00. Po krajšem popoldanskem premoru pa ob 19.30 nadaljujemo še z večernim programom. Veliki finale bo v nedeljo ob 15.00 na sporedu na SK 2.

Že danes na igrišče Berdych in Tsonga
Današnji dopoldanski program bo končal Berdych, ki se bo pomeril z Andreasom Seppijem. Zanimivo bo tudi popoldne. Sprva se bosta pomerila Tsonga in Florian Mayer, nato pa še Phillip Kohlschreiber in Sergey Stahovski.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images