Ob 19.00 v živo na SK 1 in SK 2: Se bo po Nadalu poslovil še Đoković?

ATP 11. Mar 201412:18 > 12. Mar 2014 11:47

Ljubljana – Turnir v Indian Wellsu, ki ga lahko vsak dan spremljate na programih Sport Kluba, je ponudil novo presenečenje. Po porazu proti Aleksandru Dolgopolovu se je moral posloviti prvi nosilec Rafael Nadal. Kako bo šlo danes od rok Novaku Đokoviću? Začnemo ob 19.00 na SK 1 in SK 2!

Šesti dan bojev v kalifornijski puščavi bomo odprli s prenosom obračuna med Tommyjem Robredom in Marinom Čilićem. Španec v zadnjem času igra odlično in navdušuje tudi na trdi podlagi, a v Čiliću ga čaka hvale vreden nasprotnik. Hrvat je letos osvojil že dva turnirja in ima tudi v Indian Wellsu visoke cilje.

Kasneje se selimo na drugo igrišče, kjer bomo poskušali v celoti spremljati dva obračuna. V prvem bosta loparja prekrižala Richard Gasquet in Fernando Verdasco, v drugem Ernest Gulbis in Grigor Dimitrov. V obeh obračunih je zmagovalca praktično nemogoče napovedati.

Okoli 22.00 sledi vrhunec večera, ko bomo na centralnem igrišču spremljali dvoboj med Novakom Đokovićem in Alejandrom Gonzalezom. Drugi igralec sveta letos še ni prepričal, toda po izpadu Nadala ima lepo priložnost, da se počasi začne vračati na staro raven.

Šesti dan turnirja med moškimi bomo zaključili s prenosom dvoboja med Johnom Isnerjem in Yen-Hsun Lujem.

Zelo zanimivo bo tudi na ženskem delu turnirja. V derbiju dneva se bosta pomerili sedma nosilka Jelena Janković in deseta nosilka Caroline Wozniacki. Ne ena ne druga v prvem krogu nista bili najbolj prepričljivi, kar napoveduje nepredvidljiv obračun vse do konca. Bodite z nami od 19.00 naprej na SK 1 in SK 2.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images