Tomić lagal, da ima koronavirus

ATP 26. Mar 20208:18 > 8:26
Daniel Pockett/Getty Images

Nemška teniška igralka Andrea Petković je razkrila, da je avstralski podli fant tenisa Bernard Tomić lagal, da ima koronavirus in da je to storil brez kakršnegakoli razloga.

“Od torka naprej se počutim slabo. Imam težave z dihanjem, moj imunski sistem je šibek in povsem sem utrujen. Trenutno sem v Miamiju, izoliran od ostalih, tako kot pravijo priporočila. Morajo me še testirati za koronavirus, a imam vse simptome,” je pred dnevi dejal težavni avstralski teniški igralec Bernard Tomić, potem ko je v prvem krogu turnirja v Mehiki izpadel proti Aleksandru Vukiću

Kasneje je bilo ugotovljeno, da te navedbe Tomića niso resnične in da sploh nima simptomov bolezni COVID-19. Tomić, ki je tudi zaradi svojega nemogočega obnašanja padel po lestvici, je trenutno zaseda 202. mesto na ATP lestvici.

“Pogosto govori brez razmisleka. Nazadnje je bilo tako, ko je govoril o koronavirusu. Pisala sem mu pred nekaj dnevi in priznal je, da je bila to laž in da sploh ne ve, zakaj je govoril o tem,” je dejala nemška teniška igralka Andrea Petković.

ATP tour je zaradi koronavirusa prekinjen, po prvih napovedih pa turnirjev ne bo vse do Wimbledona, ki je prav tako pod vprašanjem. O končni usodi Wimbledona bodo odločali naslednji teden.