Đoković po incidentu ničesar ne prepušča naključju (VIDEO)

ATP 11. Maj 202418:06 0 komentarjev
Novak Đoković
Foto: Profimedia

Po zmagi v drugem krogu ATP turnirja v Rimu je Novaka Đokovića zadela plastenka. Srb v soboto ni ničesar prepustil naključju in je tokrat avtograme delil s kolesarsko čelado.

Novak Đoković si je po preboju v tretji krog vzel nekaj časa tudi za navijače, ki jim je ob tunelu delil podpise. Kmalu pa se je veselje končalo. V glavo ga je namreč zadela plastenka.

Sprva se je zdelo, da jo je s tribun vrgel en izmed neolikanih navijačev, a resnica je drugačna. Navijač je želel podpis, sklonil se je čez ograjo, iz nahrbtnika pa mu je plastenka spolzela in po nesreči zadela prvega igralca sveta.

Na dogodek se je že odzval Đoković. “Hvala za sporočila. To je bila nesreča, sem v redu, počivam v hotelu. Se vidimo v nedeljo.”

Srb se več kot očitno zna pošaliti iz nastale situacije, saj so ga v soboto videli, kako vnovič deli podpise, toda tokrat je imel na sebi kolesarsko čelado.

V tretjem krogu rimskega turnirja se bo pomeril z 32. igralcem sveta Čilencem Alejandrom Tabilom, ki je bil v drugem krogu s 6:3 in 7:6 (4) boljši od Nemca Yannicka Hanfmanna.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!