Direktor turnirja obelodanil resnost Đokovićeve poškodbe

Grand Slam 1. Feb 202314:00 0 komentarjev
Novak Đoković; FOTO: Guliverimage

Direktor Avstralske teniške zveze (TA) Craig Tiley je v eni izmed televizijskih oddaj razkril, kaj si misli o Novaku Đokoviću ter njegovih težavah s poškodbo stegenske mišice.

#related-news_0

Đokovića je poškodba “zadnje lože” mučila že na turnirju v Adelaidi, med OP Avstralije pa so številni podvomili v resnost zdravstvenih težav Srba, ker je tako suvereno dobival tekme.

Navijači so ga na družbenih omrežjih kritizirali, da poškodbo hlini, “Nole” je zato na eni od novinarskih konferenc dejal, da bo – če bo potrebno – objavil rentgenske slike natrgane mišice ter s tem zaprl usta dvomljivcem.

“Zdravniki ne lažejo”

Direktor Tiley je Beograjčanu stopil v bran: “Nihče mu ne sme oporekati njegove izjemne atletske sposobnosti. Videl sem, da je igral s tri centimetre natrgano mišico. Zdravniki govorijo resnico. Vem, da je bilo okoli tega kar nekaj špekulacij in kar težko je verjeti, da komu lahko uspe kaj takega, a Novak je preprosto neverjeten.”

Tiley in Đoković; FOTO: Guliverimage

“Bil je izjemno profesionalen, vsako minuto svojega življenja je zelo osredotočen. OP Avstralije je osvojil desetkrat, verjetno tega nihče nikoli ne bo ponovil. Na našem turnirju ima pomembno mesto,” je dodal Tiley, ko pa so ga povprašali o spomeniku Novaka Đokovića v Melbourne Parku, pa je odvrnil: “Te po navadi postaviš tistim športnikom, ki ne igrajo več.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!